مشکلاتی در ارتباط با سمعک ها و فیتینگ آنها
که وقتی فرکانس قطع برای ونت پایینتر از 750hz است کلیک کنید برای افزایش رضایت بیمار از تعدیل الکترونیکی به جای تعدیل آکوستیکی استفاده کنیم.در نهایت tecca گزارش میکند که وقتی قطر ونت افزایش پیدا میکند و متوسط دامنه بین 2.0 و 5.1db تغییر پیدا میکند رزونانس مرتبط با ونت به فرکانس بالاتر انتقال پیدا میکند.
ابعاد ونت برای سمعک های سفارشی همچنین میتواند به وسیله تیوبهای سیلیکنی با قطرهای داخلی متفاوت در داخل کانال ونت تغییر پیدا کند.برای مثال این متد توسط شرکت GN resound برای سمعک های سفارشی این شرکت استفاده میشود.با این متد ونت گذاری،ادیولوژیست از روشی که قطر تیوب ونت انتخاب شده از انتهای جانبی تا میانی کانال ونت یکنواخت است استفاده میکند.
یکی از مشکلات شایع در سمعک های مرسوم تجمع سرومن در تیوب از روی رسیور است.وجود سرومن ویژگی های الکتروآکوستیکی سمعک را تغییر میدهد یا خروجی را کاهش میدهد بنابراین به نظر میرسد سمعک خراب شده است.چندین متد برای کمک به ادیولوژیست ها برای حل این مشکل پیشنهاد شده است.یکی از راه حل ها این است که از Ad-hear waxgard استفاده کنیم.به راحتی میتوان فیلترهای قابل تعویض را به کار برد که به قالب سمعک میچسبندودر چهار سایز دردسترس هستند: large و standard و slim و ultra-slim.
بین دوتا نوار فیلتری است که روی دهانه تیوب پیش از رسیور قرار گرفته که جلوی سرومن ورودی را میگیرد.واکس گاردها پاسخ فرکانسی سمعک را تغییر نمیدهند و قبل از اینکه نیاز به تعویض داشته باشند به مدت یک هفته دوامم می آورند. راه حل دیگر سیستم فیلتر سرومن است.دراینجا یک کلاهک پلاستیکی کوچک در بالای دهانه رسیور فشار داده میشود.این فیلترها در پک های ده تایی هسند و به مدت یک هفته دوام می آورند.
مهم است که ادیولوژیست ها این نکته را بدانند که جایگزین کردن رسیورها بخاطر آلودگی با سرومن برای سازنده هزینه بردار است.بنابراین سازندگان چندین واکس گارد را ارائه میکنند که شامل wax baskets،spring dampers و element dampers هستند که در دهانه رسیور قرار میگیرند تا از رسیدن سرومن به رسیور جلوگیری کنند.این وسایل پاسخ فرکانسی را تغییر نمیدهند اما پاسخ های REIG نشان داده که استفاده از نوعی واکس گارد بهره گوش-واقعی را در حدود فرکانس 3KHZ حدود 6db کاهش میدهد.
بنابراین،این وسیله به صورت روتین با تیوب رسیور نیمه شفاف سفارش داده میشودو تا 3تا 4mm بعد از نوک پوسته قرار داده میشود.(شکل 19-2).این کار این امکان را برای مریض فراهم میکند که سرومن را ببیند و قبل از اینکه مشکلی ایجاد کند آن را با یک xax loop بردارد.به علاوه،قرار دادن تیوب رسیور به این صورت،خروجی سمعک را به میزان اندکی به پرده گوش نزدیکتر میکند.این کار نیاز به VC را برای دستیابی به یک تنظیم راحت و همچنین احتمال فیدبک را کاهش میدهد.
منبع: